chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

hanssens behaalt opnieuw ISO27001 security certificaat

Hanssens heeft opnieuw het ISO 27001-certificaat behaald, dit onderstreept andermaal onze voortdurende inzet voor informatiebeveiliging. Deze hercertificering is uitgevoerd door het door BELAC erkende certificatiebureau BQA.

2f560a37 1db7 423f 806f 947f3b9bfddb

wat betekent dit voor jou als klant?

  • Een sterke virtuele en fysieke bescherming van jouw vertrouwelijke informatie.
  • Een continue optimalisatie van de veiligheidsprocedures zodat je beschermd blijft
  • Een stabiele partner die minder beïnvloed wordt bij eventuele cyberaanvallen
  • Jouw en onze privacy worden gegarandeerd

Wij hebben heel wat klanten in de financiële sector, in de healthcare sector en bij steden en gemeenten. En deze klanten eisen extra zekerheid op vlak van security als ze een partner kiezen. Terecht, uiteraard. Daarom trekken we deze veiligheid door in heel onze organisatie, zodat elke klant zich even veilig kan voelen.

Naamloos

ISO27001:2022

Het ISO 27001:2022 -certificaat bevestigt dat Hanssens voldoet aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging, wat essentieel is voor de bescherming van zowel bedrijfs- als klantgegevens. We blijven investeren in onze veiligheidsmaatregelen om aan de strengste internationale normen te blijven voldoen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat hoe wij als ICT partner omgaan met informatie een belangrijke invloed heeft op onze kwaliteit naar de klant toe.

Deze hercertificering is uitgevoerd door het door BELAC erkende certificatiebureau BQA.

“Cyberaanvallen, hacking, … Je kan geen dagblad meer openslaan of je wordt ermee geconfronteerd. We bedienen heel veel verschillende organisaties en ook grote klanten. Deze klanten hebben strenge eisen op vlak van security. ISO27001 stelt ons in staat om een goed niveau van beveiliging te bereiken. Door het steeds verder evolueren van technologieën, is het uiteraard belangrijk dat we ons continu aanpassen en blijven verbeteringen doorvoeren. Iedereen binnen Hanssens heeft hierin zijn belangrijke rol.”
Philippe Hanssens, CEO
Hanssens Telecom SF 2024 0862