chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

wij ontzorgen jouw werkomgeving en helpen met

Met meer dan 30 jaar expertise in telefonie en oproepalarmering optimaliseren we de bewoners- en werknemerservaring van jouw zorginstelling. Zo kan jij je focussen op de algemene organisatie.

totale ontzorging

Bij Hanssens Beyond Telecom ontzorgen we jouw zorginstelling volledig op vlak van communicatietechnologie. Dankzij een zorgvuldig uitgestippeld traject helpen we jou aan de sterkste bewonerservaring én aan de beste werkomgeving voor jouw werknemers.

Van de eerste afspraak tot consequente hulp na de implementatie, we got you covered!

Hanssens telecom building
Image 18

inspiration center

Om van jullie zorginstelling de veiligste en best communicerende van de sector te maken, geven we jullie graag persoonlijk advies over de laatste nieuwe technieken en systemen. Om die momenten gezellig en vlot te laten verlopen, hebben we bij Hanssens Beyond Telecom een eigen Inspiration Center.

Hanssens Telecom SF 2024 0408

altijd een stapje voor, dat is onze standaard.

Dankzij ons inhouse development team en 30 jaar expertise in de telecomsector blijven we constant innoveren. Als ISO207001-gecertificeerde pioniers bieden we naast geavanceerde en veilige oplossingen ook een persoonlijke service die alle verwachtingen overstijgt. Onze focus op lange termijnrelaties met klanten maakt van ons een betrouwbare partner in de snel evoluerende wereld van telecommunicatie.

Hanssens Beyond Telecom heeft de strafste experts in huis om jouw bedrijf te adviseren en begeleiden bij de digitale transformatie van jouw communicatieplatform.

Hanssens Telecom SF 2024 0676

de beste reclame? tevreden klanten.

“De oplossing van Hanssens is een betrouwbaar systeem: de kwaliteit van de telefonie is uiterst goed en we hebben ook geen interferenties meer met andere systemen. We zijn eigenlijk heel opgelucht. Na jarenlange problemen met telefonie-en alarmsystemen, voel ik bij het personeel, maar ook bij bijvoorbeeld onze externe klanten en familie, dat er tevredenheid heerst.”
Serge Deboever, Algemeen Directeur bij Psychiatrisch Centrum Menen
Pcm
“Hanssens slaagt er in om heel snel de vinger op de pols te leggen en jou goed te leren kennen. Ze weten waar de noden zitten en kunnen een perfecte technologische oplossing aanbieden die een antwoord biedt op de telefoniebehoeften van Motena.”
Motena
Motena

zet jouw klant- en werknemerservaring op punt met de Hanssens Experience.