chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

haal meer uit je Microsoft Teams video conferencing 

Telecom Hanssens Dec 2019 70

de voordelen van hybride communicatie 

Met meer dan vijftien jaar ervaring in de wereld van video conferencing heeft Hanssens Beyond Telecom altijd voorop gelopen in het omarmen van hybride communicatie. We geloven sterk in de kracht van video als volwaardig communicatiemiddel. Niet alleen bespaar je kilometers op de weg en help je het milieu dus een handje, je maakt ook tijd vrij voor jezelf en je klanten.

Vroeger werd videobellen vrijwel uitsluitend gebruikt door topmanagement. Maar dat is grondig veranderd sinds de coronapandemie. Vandaag de dag is het een populair communicatiemiddel, vooral door het succes van Teams.

  • Hoogwaardige professionele apparatuur om vlotte Teams-videovergaderingen te faciliteren

  • Hybride vergaderingen voor elke ruimte

  • Tijdsbesparend en van overal op de wereld

integratie binnen MS Teams 

Onze videoconferencing oplossingen zijn volledig geïntegreerd in MS Teams. Je houdt nu een hybride vergadering in ruimtes van kleine huddle rooms tot grote vergaderzalen. Dit versterkt het menselijk contact en biedt meerdere touchpoints met klanten. Zonder dat die klanten of jouw vertegenwoordigers uren in de file hoeven te staan voor een kort gesprek op locatie.

professioneel materiaal voor kwalitatieve meetings

Het gebruik van hoogwaardige professionele apparatuur is essentieel voor kwalitatieve vergaderingen, zowel qua beeld als geluid. Mensen die terughoudend zijn om via video te vergaderen, ervaren vaak frustratie door het gebruik van verouderde materialen die geen optimale meeting ervaring bieden.

 Bij Hanssens Beyond Telecom streven we naar kwaliteit, zodat elke videovergadering een succes wordt.

de voordelen van MS Teams video conferencing

  • Meerdere touchpoints met je klanten en partners
  • Milieuvriendelijk door het uitsparen van verplaatsingen
  • Tijdsbesparend voor zowel jou als je klanten

bespreek alle mogelijkheden met een van onze experten.