chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

maatwerk dat uw communicatie versterkt 

Bij Hanssens Beyond Telecom begrijpen we dat klanten op zoek zijn naar een oplossing op maat van hun organisatie. Die communicatietoepassing sluit perfect aan bij hun specifieke behoeften en tools. Maar zo’n oplossingen zijn uiteraard zelden kant-en-klaar verkrijgbaar. Met een grondige analyse ontwerpen wij een oplossing die naadloos bij je bedrijf aansluit.

Hanssens Telecom SF 2024 0676

een compleet traject op maat van jouw organisatie 

Een traject en een eindproduct op maat vraagt inzicht en ervaring. En dat is meteen waar ons uitgebreid development team in uitblinkt. Starten doen we steevast met een diepgaand gesprek en een gedetailleerde analyse van jouw situatie en wensen. Vaak omvat dit ook een audit, zodat we een oplossing kunnen ontwikkelen die naadloos aansluit bij wat je zoekt.

  • Een eindproduct op maat van jouw organisatie

  • Een duidelijk maatwerkbudget en transparantie

  • Een traject op maat van jouw verwachtingen

  • De kloof dichten tussen jouw wensen en standaardmogelijkheden

een meerwaarde voor specifieke projecten

Door een duidelijke scope te definiëren en een passend maatwerkbudget vast te stellen, krijg jij meteen inzicht over de omvang van het project. Hoewel maatwerkoplossingen vaak meer tijd en investering vergen, bieden ze een absolute meerwaarde voor wie specifieke eisen heeft op het gebied van processen en klantervaring.

Bij Hanssens Beyond Telecom streven we ernaar om maatwerkprojecten toegankelijk te maken voor elke klant. We geloven immers dat iedereen recht heeft op oplossingen die perfect bij hen passen.

de voordelen development op maat

  • Ons development team start vanuit expertise en met een grondige analyse
  • We luisteren naar jouw wensen en noden
  • Krijg inzicht en overzicht over de te nemen stappen

bespreek alle mogelijkheden met een van onze experten.