chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

proficiat aan alle Trends Gazellen

Een welverdiende proficiat aan alle nieuwe Trends Gazellen! Jullie buitengewone prestatie getuigt van een diepe toewijding aan groei en uitmuntendheid in zowel West- als Oost-Vlaanderen.

Designer 6

we zijn net als jullie gepassioneerd door groei en innovatie

Als pioniers in communicatieoplossingen voor grotere bedrijven, en dat al meer dan 30 jaar, begrijpt Hanssens Beyond Telecom de snelle ontwikkelingen in jullie sector en de noodzaak om voorop te blijven lopen.

Onze focus ligt op het versterken van jullie Customer Experience door middel van geavanceerde communicatieoplossingen die naadloos integreren met jullie bestaande communicatiesystemen. Hierbij zorgen we ervoor dat jullie klanten sneller en efficiënter geholpen worden, wat resulteert in een verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit.

Daarnaast leggen we ook een sterke nadruk op Employee Experience door gebruiksvriendelijke communicatieoplossingen aan te bieden die jullie medewerkers in staat stellen om effectiever samen te werken en beter te communiceren met klanten.

Een voorbeeld van onze expertise in actie zijn de koppelingen en integraties die we hebben ontwikkeld met systemen zoals Microsoft Teams, CRM, ERP en andere intelligente systemen. Deze integraties zorgen ervoor dat jullie medewerkers snel toegang hebben tot relevante klantinformatie, waardoor ze een gepersonaliseerde service kunnen bieden die jullie bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Ook deze Trends Gazellen vertrouwen al op Hanssens Beyond Telecom voor hun succesvolle groei: Dovy, Brustor, Renson, Vero duco, Vandelanotte, Galloo, Omni-term, Artes, Novy, Orac, Matexi, Innoptus, Vintecc, Titeca, Steenoven, Alco-Bio Fuel, en Deschacht Plastics.

Samen kunnen we jullie groeistrategie versterken en jullie bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

jouw bedrijf ook naar het hoogste niveau tillen op communicatievlak