chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

absolute communicatie dankzij cloudtelefonie

Als experten in rekrutering en HR-diensten binnen de Roeselaarse AM Group, waren Absolutejobs en Absoluteyou op zoek naar een moderne communicatieoplossing die kon voldoen aan hun groeiende behoeften en de toenemende complexiteit van hun bedrijfsactiviteiten kon ondersteunen.

Schermafbeelding 2024 03 26 145249

database-integratie

Met Hanssens Beyond Cloud heeft Absolutejobs en Absoluteyou niet alleen een betrouwbare en schaalbare telefonieoplossing gekregen, maar ook een naadloze integratie met hun eigen HR CRM-applicatie. Hierdoor kunnen ze automatisch uitgaande oproepen genereren en direct verbinding maken met sollicitanten, waardoor de efficiëntie van hun rekruteringsproces aanzienlijk wordt verbeterd.

gemakkelijk zelf  te beheren

Bovendien biedt Hanssens Beyond Cloud het gemak van zelfbeheer via het admin center, waardoor het team van Absolutejobs en Absoluteyou volledige controle heeft over hun telefoniesysteem zonder afhankelijk te zijn van externe ondersteuning. Dit heeft niet alleen geleid tot aanzienlijke kostenbesparingen, maar ook tot een hogere mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid.

HR 3025

klik met de projectleider

Daarnaast waren Absolutejobs en Absoluteyou zeer tevreden over de aanpak van de projectleider.

“Al van bij de opstart straalde de Project Engineer meteen professionaliteit, vertrouwen en rust uit, wat heeft bijgedragen aan een vlotte implementatie.”
Lien Beddeleem, COO AbsoluteJobs
Absolute jobs

opleiding op mensenmaat

Dankzij de aanpak van het Hanssens Education-team waren de medewerkers snel vertrouwd met de nieuwe cloudtelefonieoplossing, waardoor ze direct de voordelen ervan konden benutten.

flexibel toevoegen van zonenummers

Absolutejobs en Absoluteyou hebben de oplossing uitgerold over een 12-tal vestigingen en 60 medewerkers. Iedere site heeft zijn eigen nummer, wat zorgt voor lokale herkenbaarheid en efficiëntie. Een groot voordeel van de cloudtelefonie is dat nieuwe nummers en nummers uit andere telefoniezones snel en gemakkelijk kunnen worden toegevoegd, waardoor het bedrijf flexibel kan blijven groeien zonder beperkingen.

de beste reclame? meer dan 1000 tevreden klanten. word jij de volgende?