chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

customer service optimalisatie met WhatsApp Business integratie

Venduro is een toonaangevende producent van dampkappen, gevestigd in Lokeren. Naast superieure kwaliteit staat dit Belgische familiebedrijf bekend om zijn volledige inzet voor uitstekende service en ondersteuning na verkoop. En juist daarom wilde Venduro investeren in een nieuw en toekomstbestendig communicatiesysteem.

Venduro

voordelen van cloudtelefonie

Als innovatieve onderneming begreep Venduro de noodzaak om hun communicatieplatform te vernieuwen. De verouderde telefooncentrale voldeed niet langer aan de groeiende behoeften van het bedrijf en belemmerde directe en efficiënte klanteninteracties.

Venduro koos uiteindelijk voor de cloudtelefonieoplossing Hanssens Beyond Cloud. Deze beslissing werd gedreven door de behoefte aan geavanceerde communicatiefuncties, zoals database-integratie, en de bekende voordelen van cloudtelefonie, zoals gebruiksgemak en flexibiliteit.

Schermafbeelding 2024 02 23 105736

WhatsApp  Business integratie

Bovendien omarmde Venduro de WhatsApp Business-feature als een krachtige tool om de klantenservice verder te optimaliseren. Klanten kunnen via WhatsApp eenvoudig foto's en informatie uitwisselen met de servicedienst over bijvoorbeeld vragen rond hun dampkap of het bestellen van filters.

Dit resulteert in een naadloze communicatie-ervaring, zowel voor de klant als de medewerker, aangezien elk type bericht binnenkomt in dezelfde telefonie-applicatie.

verhogen klanttevredenheid

De mogelijkheid om direct en op een interactieve manier met klanten te communiceren, moet niet alleen de reactietijd verbeteren, maar ook de algehele klanttevredenheid verhogen. Dit gebeurt in een steeds digitaler wordende wereld, terwijl Venduro haar innovatieve positie in de dampkappenwereld verder kan versterken.

de beste reclame? meer dan 1000 tevreden klanten. word jij de volgende?