chat met een medewerker
chat met een medewerker
Desseyn Kristof

SIP-DECT met partner Mitel

.

A4 700 series Group 720x480

de optimale mobiliteit en communicatie voor je organisatie

DECT is dé standaard voor stabiele draadloze communicatie. Talloze organisaties moeten kunnen vertrouwen op optimale mobiliteit, glasheldere communicatie, duidelijke messaging én overzichtelijke inzichten over devices heen. Deze organisaties hebben nood aan de beste oplossing op de markt.

Mitel is niet voor niets een van de grootste wereldwijde spelers in telefonie. Als Platinum Partner bezit Hanssens Beyond Telecom de nodige kennis om alles te halen uit de innovatieve SIP-DECT oplossingen van Mitel. En daar kan jij als organisatie de vruchten van plukken.

  • SIP-DECT oplossingen van wereldwijde marktleider Mitel

  • Over-the-air-synchronisatie voor software en firmware

  • Met de hoogste ingebouwde veiligheidsstandaard

  • Een antimicrobieel oppervlak voor de devices van Mitel

geen toegevingen op veiligheid of flexibiliteit 

Dagelijks draait jouw business op devices. Zorgen dat al deze devices naadloos verbonden blijven met je draadloze netwerk en andere devices is dus van cruciaal belang. Met Mitels over-the-air-synchronisatie verzeker je dat je steeds up-to-date blijft en verminder je set-up tijd. En zo kan je rekenen op tools die even hard werken als jouw team.

Maar ondanks de ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de oplossingen van Mitel ook uitzonderlijk veilig. Mitels 700d Series DECT-handsets hebben de hoogste ingebouwde veiligheidsstandaard. Van voice-encryptie tot  user authentication: met DECT van Hanssens en Mitel geniet je zorgeloos van duurzame devices die jouw werking versterken.

de voordelen van Mitel DECT

  • Naadloze verbinden met het DECT-netwerk
  • Bespaar tijd met het updaten van software en firmware
  • Ongeremde mobiliteit dankzij de DECT-devices van Mitel
  • Veilige communicatie voor je hele organisatie

bespreek alle mogelijkheden met een van onze experten.